19. kesäkuuta 2011

Vaippahommia

Joo, eipä toimineet vaippapussit. Tehtiinkin eilen sitten kevyt kuuden tunnin reissu Ikeaan (käveltiin Tikkurilasta 3 km kaatosateessa jne.) ja ostettiin sanko. Nyt katellaan, että tarviiko sinne tehdä jokin erillinen sisäpussi vai pysyykö setti raikkaana ilmankin, jos pitää kantta auki.

2 kommenttia:

  1. Rupesko ne haiseen siellä pussissa? Edelleen suosittelen sitä sukkien ripustustelinettä ;) Siinä pissat ja kakatkin kuivuu ilmavasti. Ei ehkä kaikken esteettisin näky saunan katosta roikkumassa mutta pakkoko sitä kenenkään on meijän saunaan mennä kurkkimaan :) Kerroppa miten sanko toimii teillä.

    - Riikka

    VastaaPoista
  2. Ne pussit oli liian pieniä ja kapeita: ei mahtunu paljo mitään ja aina piti työntää käsiki sinne pussiin vaipan mukana... Saunan mää haluaisin pitää kakkavaipoista vapaana tunnelmointipaikkana, vaikka täytyy sinne aina välillä puhtaitten pyykkien teline nostaa tieltä pois.

    Sanko on toiminu tähän asti ihan ok, mutta nyt viimeisin satsi oli aika ammoniakkinen. Oltiin kyllä pidetty kantta kiinni tavallista enemmän, ku oli vieraita. Eemelihän ei itse asiassa kovin usein vaippaan pissaa vaan lavuaariin tulee useammin, joten sikäli oon vielä suht toiveikas tuon suhteen. *ylypiä äiti*

    VastaaPoista