30. maaliskuuta 2011

Synkkää lunastusta, baby

Jatketaan samoilla höngillä: lisää suoritteita tehty.

Ensimmäisenä ohjelmassa oli paita. Antti osti taannoin Nollapisteen keikalta paidan, joka oli ihan törkiän leviä tel(e)tta. Niinpä paidasta leikattiin kuvat irti ja ommeltiin ne kiinni hyvänmalliseen paitaan. Oli muuten vähän paineita, kun oli mahdollista pilata kaksi paitaa kerralla, ja vielä toisen paitoja. Kahden trikoisen palasen ompeleminen toisiinsa oli vähän hankalaa, kun molemmat tahtovat joustaa omiin suuntiinsa, ja pienen kurtun sainkin aikaiseksi. Mutta kuulemma työ kelpaa... (Toisaalta: tässä tilassa olevalle ei varmaan kannata puutteista huomauttaa, tai pääsee pian itku. Nimim. Itkaisi viimeksi, kun kädelle roiskahti tippa kiehuvaa keittoa. Ei se kipu, mutta se, että pakastimesta kaivettu kämäinen kasvissosekeitto kehtaa v*ttuilla.)




Musta paita on R-collectionilta. Selailin paidan mukana kotiin tullutta kuvastoa, ja iskin silmäni mm. kivoihin mekkoihin, esim. tähän. Mietin, josko tuollaisen saisi väsättyä jostain Antin vanhasta paidasta... Ainakin toppi tulisi.

Tänään myös siivosin vaatehuoneen. Tyhmästä päästä saa tosiaan kärsiä koko ruumis, kun pitää roudata roskiin monta reissullista pahvilaatikoita, paperi- ja muovikasseja ja kaikenmoisia pakkauspaperitolloja, joita on säästänyt muka jotain joskus tulevaa pakkaustarvetta varten tai lahjapaperiksi. Hohhoo.

2 kommenttia:

  1. Hei jee! Nyt me nimettömätkin saahaan avata suumme :) Aivan huippu löytö tämä sun blogi. Mulla on ollu joka kirjotukseen joku kommentoitava juttu mutta en nyt millään muista niitä.

    Mutta ainakin sää oot ihan tehomamma! Tuo sun to do list oli sen verran pitkä että mää täälä mietin että kuinka kauhian kauan siihen laskettuun aikaan vielä olikaan aikaa :D

    Tuo vaippapussi on tosi kätevän näkönen. Voin myös suositella vaippojen "säilytykseen" semmosta sukkien ripustustelinettä. Tiiäkkö mitä tarkotan? Semmonen misä roikkuu semmosia nipsuja joihin voi laittaa esim. sukkia kuivumaan. Meillä semmonen roikkuu saunassa ja siihen nipsuttelen märät, siis likaiset, vaipat sitä mukaa kun niitä kertyy. Ne on siinä ilmavasti kuivumassa joten pahimmilta hajuhaitoilta välttyy. Mun mielestä nimittäin pyykkikorissa päällekkäin lojuvat märät vaipat on aika kaamian hajusia. Mutta kokkeilemalla nuihin vaippahommeleihin tullee semmonen oma hyvä rutiini.

    - Riikka

    VastaaPoista
  2. Jooh, nyt voi avata suunsa. Tässä blogiohjelmassa näyttää olevan oletuksena asetus, että ei voi kuka tahansa kommentoida, enkä huomannut sitä muuttaa blogia luodessani...

    Nuo vaippa- ja muutkin hommat on vaikeita, kun toisaalta haluais tietenki tehdä etukäteen valmiiksi kaiken mahdollisimman pitkälle, mutta toisaalta ei halua tehdä/ostaa mitään sellaista, jolle ei sitten olekaan käyttöä. Varsinkaan näin vähiin neliöihin kun ei mielellään ottaisi ylimääräistä rompetta pyörimään... Meillä on tällä hetkellä itse asiassa suunniteltu, että puhtaat vaipat roikkuis tommosessa telineessä hoitopöydän (=pyykkikoneen) yläpuolella, mutta pitää sitten testailla, että pitäiskö laittaakin puhtaat tuonne pussiin ja likaset puhtaiden tilalle telineeseen. Tosin en tiiä, onko jollain tavalla ällöä, jos märät vaipat roikkuu vaipanvaihtajan pään yläpuolella. :D

    VastaaPoista